Deze behandelingen zijn separaat bij te boeken of toe te voegen aan de Klapp Gezichtsbehandeling of de Luxe treatments.

Verven Wimpers en Wenkbrauwen

Wimpers en Wenkbrauwen verven is een veel gevraagde korte, snelle behandeling ter verfraaiing van de gezichtsuitdrukking. Het is het mooiste als de wenkbrauwen na het verven worden gemodelleerd dan kunt u kiezen voor de behandeling  BrowStyling  

Hoe lang blijft de verf zitten?

Op de wimpers blijft de verf 3 tot 4 weken zitten en op de wenkbrauwen blijft de verf 3 tot 6 weken zitten. De kleur van de wenkbrauwen zal de eerste twee dagen na het verven wat donkerder zijn dan u misschien verwacht had. Dit is echter normaal. Binnen twee dagen hebben uw wenkbrauwen de gewenste kleur.

Verdere informatie voor verven van wimpers en/of wenkbrauwen:

Het is raadzaam eventuele mascara en ander oogmake-up voor aanvang van de behandeling te verwijderen. Wel moet de huid schoon en vetvrij zijn. Uw contactlenzen kunt u inhouden.
Beide behandelingen zijn geheel pijnloos, wel kunnen de ogen even prikken of geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Indien u weet dat u allergisch bent voor een bepaald bestandsdeel raden wij u aan ons van tevoren te informeren hierover.

Gerstekorrels

Milia of gerstekorrels zijn onschuldige bultjes die op iedere leeftijd kan voorkomen. Voor sommigen kan het een cosmetisch storende aandoening zijn, vooral wanneer er grote aantallen aanwezig zijn. We zien kleine witte, soms huidkleurige ronde bultjes in de gezichtshuid, die helemaal geen jeuk of pijn geven.

Een gerstekorrel ontstaat meestal door afsluiting van de uitgang van een haarzakje of zweetkliertje. Onder de afsluiting ontstaat een kleine, bolronde cyste gevuld met witte hoornschilfers. Ook kunnen gerstekorrels ontstaan na een oppervlakkige beschadiging van de huid, dan zijn meestal de zweetkliertjes verstopt. Huidbeschadigingen waarna gerstekorrels kunnen voorkomen, zijn brandwonden, blaren of schaafwonden.

We verwijderen gerstekorrels met een steriel naaldje. Dit naaldje is zo scherp dat u dit nauwelijks voelt als we hiermee het witte pareltje open prikken. Daarna wordt de inhoud er met tissues uitgedrukt. Wanneer het korreltje erg diep zit kan er een klein korstje ontstaan (bv. op het voorhoofd) , maar vaak ziet u er na een uurtje al niks meer van terug.

Een huid met gerstekorrels is vaak vochtarm, de huid zal dan ook gehydrateerd moeten worden.

 

Prijzen Deel behandelingen 

 

Epileren Wenkbrauw

€ 10,00

EpiLux - Epileren + Oogmasker + Oogcreme

€ 15,00

Verven Wimpers

€ 10,00

Verven Wimpers + Wenkbrauwen  

€ 19,00

Harsen Bovenlip 

€ 10,00

Harsen Kin 

€ 10,00

Harsen Bovenlip + Kin

€ 18,00

Verwijderen Gerstekorrel

€ 10,00