Verven Wimpers en Wenkbrauwen

Wimpers en Wenkbrauwen verven is een veel gevraagde korte, snelle behandeling ter verfraaiing van de gezichtsuitdrukking. Het is het mooiste als de wenkbrauwen na het verven worden gemodelleerd dan kunt u kiezen voor de behandeling  BrowStyling  

Hoe lang blijft de verf zitten?

Op de wimpers blijft de verf 3 tot 4 weken zitten en op de wenkbrauwen blijft de verf 3 tot 6 weken zitten. De kleur van de wenkbrauwen zal de eerste twee dagen na het verven wat donkerder zijn dan u misschien verwacht had. Dit is echter normaal. Binnen twee dagen hebben uw wenkbrauwen de gewenste kleur.

Wimpers verven - € 12,00

U kunt uw wimpers laten verven voor meer uitdrukking en voor een vollere en natuurlijke look.

Wimpers en wenkbrauwen verven - €20,00

Laat u wimpers en wenkbrauwen allebei verven voor een super eindresultaat.

Harsen/epileren van de wenkbrauwen- € 12,00

De wenkbrauwen worden behandeld met hars, zodat ook alle donsharen worden verwijderd voor een mooi eindresultaat.

 

 

 

Prijs Harsbehandelingen

  • Harsen bovenlip - € 11,00          
  • Harsen bovenlip + kin - € 16,00
  • Harsen kaaklijn - € 16,00  
  • Harsen oksels - € 19,50
  • Harsen bikinilijn - € 22,50
  • Harsen onderbenen - € 26,50
  • Harsen gehele benen - € 37,00
  • Harsen vloerkleed - € 23,50
  • Harsen borst/buik - € 25,50

Wat is Harsen?

Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijderd. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij harsen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Welke hars wordt gebruikt?

Beauté Chalaine werkt met de hars van LYCON. 

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxen is hot!!

In de salon wordt gebruik gemaakt van zowel waxstrips als filmhars. Bij waxstrips wordt de warme hars op de huid aangebracht en met een strip worden zowel de hars als de haren razendsnel verwijderd. Bij filmhars wordt de hars zonder strip verwijderd. Doordat filmhars zich aan de haren hecht en niet aan de huid, wordt deze methode door sommige als prettiger ervaren. Filmhars wordt vaak gebruikt voor gevoelige lichaamsdelen, zoals gezicht, oksels en bikinilijn

Doet harsen pijn?
Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de hars wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm me te vallen!

Hoe zit het met de hygiëne?
Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om hars op uw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Wij werken altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een cliënt in aanraking komt, gooien we meteen weg. Dus alles wat u aanraakt is schoon!

Hoe vaak kan ik me laten harsen?

Om de haartjes met haarwortel en al goed te kunnen harsen moeten de haartjes minimaal 2 mm lang zijn. Dit houdt in dat u ongeveer 2 weken voor de behandeling stopt met het knippen of scheren van uw haartjes. Onze meeste cliënten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.