De Perfect Henna Brow is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen en wimpers te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen en wimpers is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Henna Brow is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Werkwijze

Voordat de behandeling begint worden uw wensen besproken en leggen wij u uit welke mogelijkheden er zijn. Daarna gaan we over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat u tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen gaan we starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden uw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt met make-up zodat u met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. We bespreken de juiste nazorg richtlijnen met u en geven u alle tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe Wenkbrauwen.

Na de behandeling dient u de eerste 12 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kunt u alles doen zoals u gewend bent. Houd er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kan hebben op de houdbaarheid van de kleur.

 

Henna Brow - € 30,00