Henna Brows is een korte maar effectieve behandeling om je wenkbrauwen meer body te geven. Zo'n behandeling duurt maar 45 minuten en geeft een resultaat wat tot wel 6 weken blijft zitten!

Wat zijn Henna Brows?

Henna Brows is een behandeling van de natuurlijke wenkbrauwen. Doordat de verf intensiever pakt heb je er langdurig resultaat van. Met deze behandeling kun je een andere vorm wenkbrauwen creëren en dit is zelfs geschikt voor mensen die weinig tot geen wenkbrauwen hebben. We bespreken samen jouw wensen en ik geef mijn advies welke vorm het beste bij jouw ogen/gezicht past. Daarna worden de wenkbrauwen perfect gemodelleerd d.m.v. epileren en/of harsen en ze daarna te kleuren met de juiste henna verf. De henna verf blijft gemiddeld twee weken op de huid zitten en tot wel 6 weken in de haartjes. Door deze behandeling hoef je jouw wenkbrauwen niet iedere dag meer bij te tekenen en heb je altijd een open en sprekende gezichtsuitdrukking.

Wat is het verschil tussen wenkbrauwen verven en Henna Brows?

Het verschil tussen wenkbrauwen verven en hennabrows is dat de normale wenkbrauwverf alleen op de haartjes pakt en gemiddeld 3-4 weken blijft zitten, en henna verf ook op de huid pakt en tot wel 6 weken in de haartjes blijft zitten.

Hoe werkt het?

Vooraf worden je wenkbrauwen gereinigd en gedesinfecteerd, daarna worden ze perfect gemodelleerd door middel van hars en epileren. Daarna bespreken we samen de vorm van de wenkbrauwen en worden deze getekend. Om het geheel af te maken worden je wenkbrauwen geverfd met henna verf. Doordat de verf ook op de huid pakt krijg je super strakke wenkbrauwen die er ook voller uitzien.

Henna Brows kan niet bij:

Veiligheid staat bij Beauté Chalaine voorop. Daarom is het in een aantal gevallen helaas niet mogelijk om Henna toe te passen:

  • Als je allergisch bent voor Henna 
  • Als je een geïrriteerde huid hebt
  • Als je jonger dan 16 jaar bent

Ben je niet zeker of je Henna kan hebben? Vraag dan eerst advies aan, dit is gratis. Stuur een bericht met een foto van je huid zodat ik kan beoordelen of je geschikt bent voor Henna Brows.

Voordelen Henna brows:

  • Resultaat is 6 weken zichtbaar.
  • Je hoef je wenkbrauwen niet meer bij te tekenen.
  • Veilig en effectief.
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Vervaagt langzaam, en geeft daardoor een natuurlijke kleuring.

Behandeling prijs 

Henna Wenkbrauw - € 32,00