Wat is Waxen?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijderd. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Waarom is waxen beter dan andere ontharingsbehandelingen?
Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als je je laat waxen heb je daar geen last van. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, als in een peeling. Zo word je huid ook nog superglad en zacht! 

Welke wax wordt gebruikt?

Beauté Chalaine werkt met de wax van LYCON. 

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxing is hot!!

In de salon wordt gebruik gemaakt van zowel waxstrips als filmhars. Bij waxstrips wordt de warme hars op de huid aangebracht en met een strip worden zowel de hars als de haren razendsnel verwijderd. Bij filmhars wordt de hars zonder strip verwijderd. Doordat filmhars zich aan de haren hecht en niet aan de huid, wordt deze methode door sommige als prettiger ervaren. Filmhars wordt vaak gebruikt voor gevoelige lichaamsdelen, zoals gezicht, oksels en bikinilijn

Doet waxen pijn?
Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen!

Hoe zit het met de hygiëne?
Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om wax op uw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Wij werken altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een cliënt in aanraking komt, gooien we meteen weg. Dus alles wat u aanraakt is schoon!

Hoe vaak kan ik me laten waxen?

Om de haartjes met haarwortel en al goed te kunnen harsen moeten de haartjes minimaal 5 mm lang zijn. Dit houdt in dat u ongeveer 2 weken voor de behandeling stopt met het knippen of scheren van uw haartjes. Onze meeste cliënten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.

 

Prijzen ontharen

 

Onderbenen of onderarmen

€ 27.00

Gehele armen en benen

€ 49.00

Oksels

€ 18.00

Borst v.a

€ 20.00

Rug v.a

€ 20.00