Bij Beauté Chalaine kunt u naast huidverbeterende behandelingen ook terecht voor een Manicure CND behandeling. Deze manicure behandeling is een geweldige manier voor prachtige glanzende nagels! 

CND Shellac

CND Shellac is dé innovatie van het merk CND. Deze 'shellac' zorgt voor minimaal 14 dagen prachtige, sterk en kwalitatief resultaat! CND SHELLAC is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. SHELLAC is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. Met CND SHELLAC kiest u voor producten van de beste kwaliteit. CND SHELLAC wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelf voor zwangere dames!

    

Hoe lang blijft CND Shellac gemiddeld zitten? 

U kunt verwachten dat de CND Shellac gemiddeld twee weken blijft zitten. Wij adviseren ook om voor het mooiste resultaat de shellac na 14 dagen weer te vervangen zodat je minimale uitgroei zult zien. 

Is het schadelijk voor de natuurlijke nagels? 

Shellac of gel polish is een uitstekende keuze voor duurzame mooie nagels, maar u moet wel beginnen met gezonde nagels. Als je nagelriemen en nagelbed, beschadigd raken of splijten, breng dan geen gel polish aan. Shellac nagellak is een innovatieve polish met een superieure duurzaamheid die langer weerstand biedt tegen gescheurde nagels. 

 Cosmetische handverzorging 

  • Hand scrub 
  • Nagels vijlen in vorm
  • Nagelriemen verzorgen
  • Vuil onder de nagels verwijderen
  • Handbad
  • Handmassage van 6/8 minuten
  • Handmasker
  • CND Shellac in kleur naar keuze  

* U kunt ook alleen een nagelbehandeling boeken waarbij uw eigen nagels behandeld worden met CND Shellac of normale nagellak.

 

Prijzen manicure

 

Cosmetische Handverzorging ± 60 min

€ 40,00 

CND Shellac nieuwe set op eigen nagels  ± 2 weken mooi 

€ 21,00

CND Shellac verwijderen + nieuwe set op eigen nagels 

€ 30,00

CND SHellac verwijderen 

€ 10,00

Nagels lakken hand of voet Incl. verzorgend masker 

€ 15.00