Wilt u ’s ochtends opstaan met een prachtige open blik? 

 

Geen gedoe meer met mascara en wimperkrultangen? Dan is lash Volume lifting iets voor u! Bij deze behandeling worden uw eigen wimpers vanaf de wortel gelift. Uw wimpers lijken langer waardoor u een prachtige, sprekende blik krijgt.

Kunt u niet goed tegen wimperextentions? Dan is lash Volume lifting voor u de oplossing.    Bij deze behandeling wordt u niet blootgesteld aan de stoffen die in wimperextentions lijmen zitten.

 Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Beauté Chalaine werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Als finishing Touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar!

* u kunt de Lash Volume Lift behandeling combineren met een Vitamin Lash Botox 

 

Lash botox is een revolutionair vitamine serum voor wimpers.
De Lash botox behandeling laat je wimpers stralen en geeft ze een uitgebreide vitamine boost. Het serum heeft zowel werking op de wimpers als op de follikels. Deze botox behandeling is ideaal voor je afgebroken, beschadigde of dunne wimpers. Met deze wimper behandeling worden je natuurlijke wimpers intensief gevoed. Tijdens de behandeling worden de wimpers gereinigd met speciale reinigingsproducten. Hierna worden de haar schubben open gemaakt om alle unieke ingrediënten van de botox erin te verwerken. Deze behandeling wordt geheel pijnloos uitgevoerd. Je wimpers zullen na de volledige kuur zichtbaar langer, voller en gezonder uit zien.

 

Prijzen Lash Volume Lifting

 

Lash Volume Lifting exclusief verven van de wimpers

€ 45,00

Lash Volume Lifting inclusief verven van de wimpers

€ 52,50  

Vitamine Lash Botox losse behandeling 

€ 20,00

Lash Volume Lifting Inch Vitamin Lash Botox 

€ 65,00