Brow Lift

Heb jij ook wenkbrauwen waarbij de haartjes alle kanten op groeien? En wil je dat op een mooie manier tegengaan? Dan is een Brow Lift is dé oplossing voor jou! Met een Brow Lift, ook wel bekend als Brow Lamination of Fluffy brows, krijg je aantrekkelijke en sprekende wenkbrauwen zoals we ze van Cara Delevigne kennen.

Bij een Brow Lift behandeling plaatsen we de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting. Deze Brow Lift doen we met een speciale lotion die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er direct voller & strakker uitzien. Afhankelijk van hoe snel de haartjes groeien, blijven je perfecte volumineuze wenkbrauwen ongeveer zes weken zichtbaar.  

 


Henna Brows

Bij een jonge stralende look horen adembenemend mooie wenkbrauwen. Verven met Henna is de manier om je wenkbrauwen te laten spreken. Henna Brows zien er verzorgd uit en accentueren jouw wenkbrauwen op een mooie manier.

Henna Brows is een lichte maar zeer effectieve methode voor het verven van wenkbrauwen. Net als bij het verven met normale wenkbrauwverf gaat het bij Henna brows om het verven van de wenkbrauwhaartjes. De Henna geeft alleen een extra effect, de verf blijft namelijk tot wel twee weken op de huid zitten. Dat geeft je wenkbrauwen een volumineuze look, waardoor kleine oneffenheden niet opvallen. Je zult geen make up voor je wenkbrauwen meer nodig hebben, want Henna Brows geven je een natuurlijk stralende look. 

Samen bespreken we welke vorm en kleur Henna het mooist bij jouw huid en haren past. De Henne brows behandeling is incl. harsen/epileren.


Classic Brows

Je wenkbrauwen zoals hij hoort te zijn.

Voor wie niet elke dag aan de slag wil met wenkbrauwpotloden en verschillende wenkbrauwpoedertjes is de Classic Brow behandeling ideaal. Door je wenkbrauwen te verven kan je de make up laten staan, bespaar je tijd en heb je een poosje geen omkijken naar de kleur van je wenkbrauwen. 

Met wenkbrauwverf laat jij gezicht spreken en geef jij je wenkbrauwen meer kleur. Met de verf wordt er een dun laagje aangebracht met als effect direct vollere wenkbrauwen. Met name de dunne uiteinden van je wenkbrauwhaartjes zijn gebaat bij wenkbrauwverf. 

Wenkbrauwverf is verkrijgbaar in veel verschillende tinten, maar welke kleur past het best bij jouw gezicht? Samen kijken we welke kleur wenkbrauwverf het beste bij jou past.