Brow Lamination

Brow lamination incl. Hybrid brows 

Groeien jouw haartjes alle kanten op en zijn ze snel warrig en onhandelbaar? Dan is de nieuwe behandeling brow lamination iets voor jou!

Wat is een brow lamination?

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting gekamd worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt.  De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

Voor het mooiste resultaat adviseren wij de brow lamination + hybrid brows. Hierbij worden de haartjes en de huid geverfd met speciaal ontwikkelde verf voor een nog mooier en natuurlijk resultaat.

De behandeling is inclusief : waxen / epileren & stylen.


Henna Brows

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven. Wenkbrauwen maken dan ook je look!

Helaas zijn niet alle wenkbrauwen perfect. Brow henna biedt hier de uitkomst. Dit is een wenkbrauw behandeling waarbij de wenkbrauwen super strak & vol in shape worden gebracht. Daarna tekenen we de wenkbrauwen uit & vervolgens met 100% henna verf worden geverfd. Het resultaat kan TOT 10 dagen op de huid zichtbaar blijven (afhankelijk van nazorg en huidtype, dit kan ook minder lang zijn indien je een vettere huid hebt) en tot wel 6 weken in de haren. Er zijn veel verschillende kleuren en zijn allemaal met elkaar te mengen. Op deze manier is er voor iedereen een geschikte kleur.


Classic Brows

Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Bij deze behandeling gaan we je wenkbrauwen harsen, epileren, knippen, verven en stylen.

Je wenkbrauwen zoals hij hoort te zijn.

Wij meten je wenkbrauwen altijd af aan de hand van je gezicht zodat we goed zien hoe je wenkbrauwen theoretisch horen te lopen. Hierdoor oogt het resultaat nooit onnatuurlijk. Verder harsen wij de wenkbrauwen, hierdoor krijg je een strakker resultaat dan andere ontharingstechnieken. Wij harsen met aloë vera hars wat geschikt is voor de gevoelige huid.