Intakegesprek

Bezoek jij onze salon voor de eerste keer? Dan wordt er in bijna alle gevallen eerst gestart met een intakegesprek. Voordat wij samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. We bespreken jouw wensen en verwachtingen van jouw huidverbeterings tracject, daarnaast leg ik mijn concept en behandelingen uit.

Na het intakegesprek gaan wij verder met het nauwkeurig analyseren van jouw huid. Door een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw huid te krijgen, kunnen we doelgerichter te werk gaan en kunnen producten en behandelingen speciaal worden afgestemd op jouw huid.

 


Huid verbeterende gezichtsbehandelingen

Tijdens de facials kom jij volledig tot rust, wordt jouw huid diep gereinigd en krijgt deze een intense boost. Wat deze behandelingen net even anders maakt dan een standaard gezichtsbehandeling, is dat deze behandelingen ook huid verbeterend werken. Voorafgaand aan iedere facial wordt jouw huid beoordeelt door middel van een skinckeck, hierbij worden een aantal vragen gesteld om zo een goed beeld te krijgen van jouw huid. Vervolgens wordt de behandeling afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen.

 


Beauté Facial

60 minuten | €55,00

De Beauté Facial is een gezichtsbehandeling gericht op reiniging.

De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden in hun mooie natuurlijke vorm geharst/geëpileerd. Daarna wordt er een Oil Elixer aangebracht, inclusief een verzorgend masker. De behandeling wordt afgesloten met een toner voor het herstellen van de vochtbalans en een dag- of nachtverzorging.

 


Beauté Deluxe Facial

75 minuten | €65,00

De Beauté Deluxe Facial is een gezichtsbehandeling gericht op reiniging en ontspanning. De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en wordt er een intensieve ampul ingezet. Daarna geniet je van een heerlijke massage. De wenkbrauwen worden geverfd en in hun mooie natuurlijke vorm geharst/geëpileerd. De wimpers worden geverfd. Daarna wordt een combinatie van luxe peel-off maskers aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een passend serum en een dag- of nachtverzorging.


Lente Behandeling

85 minuten | € 75,00 

We starten met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen aan de perfecte hydratatie. De wenkbrauwen wordt in de natuurlijke vorm geëpileerd/geharst, waarna de wimpers en de wenkbrauwen worden geverfd. Ongewenste haartjes worden van de bovenlip geharst. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid de hydratatie krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd. Daarna geniet je van een heerlijke rustgevende massage aan het gelaat, decolleté, schouders en je nek. Er wordt er een Hydraterend  HydroJelly mask aangebracht. Dag of Nacht verzorging maakt de behandeling compleet.