huidconsult & First meet treatment

Wanneer je Beauté Chalaine voor de eerste keer bezoekt, wordt er gestart met een huidconsult. Voordat we samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. 

Huidconsult

Bezoek jij Beauté Chalaine voor de eerste keer? Dan wordt er in bijna alle gevallen eerst gestart met een huidconsult. Voordat wij samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. We bespreken jouw wensen en verwachtingen van jouw huidverbeteringstracject, daarnaast leg ik mijn concept en behandelingen uit.

Na het intakegesprek gaan wij verder met het nauwkeurig analyseren van jouw huid. Door een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw huid te krijgen, kunnen we doelgerichter te werk gaan en kunnen producten en behandelingen speciaal worden afgestemd op jouw huid.

 


Huid verbeterende gezichtsbehandelingen

Tijdens de facials kom jij volledig tot rust, wordt jouw huid diep gereinigd en krijgt deze een intense boost. Wat deze behandelingen net even anders maakt dan een standaard gezichtsbehandeling, is dat deze behandelingen ook huid verbeterend werken. Voorafgaand aan iedere facial wordt jouw huid beoordeelt door middel van een skinckeck, hierbij worden een aantal vragen gesteld om zo een goed beeld te krijgen van jouw huid. Vervolgens wordt de behandeling afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen.

Ook is het mogelijk om add-ons toe te voegen aan jouw facials. Dit kan bijvoorbeeld wenkbrauwen verven, wenkbrauwen harsen etc. zijn. 


First Meet Treatment

EERSTE BEHANDELING

60 min | € 50,00

Voordat ik begin met de actievere behandelingen, zoals een peeling of microneedling, is het belangrijk om jouw huid hier op voor te bereiden. Dit doen we door middel van de First meet Treatment. Met de First meet Treatment gaat jouw huid kennis maken met de hoge actieve werkstoffen, verbeteren we de conditie van jouw huid voor vervolgafspraken en kan ik zien hoe jouw huid op de producten reageert. De First meet Treatment is een complete behandeling, die geheel wordt afgestemd op de conditie van jouw huid. Deze behandeling is ook te boeken als herhaling.


Beauté Deluxe Facial

70 minuten | €57,50

De Deluxe Facial is een complete gezichtsbehandeling die helemaal wordt afgestemd op jouw huid. Hierdoor is deze behandeling bij iedereen uniek. De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een heerlijke massage. De wenkbrauwen worden mooi in een natuurlijke vorm geharst en geverfd. Daarna wordt een delux masker aangebracht en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een passend serum en een dag- of nachtverzorging. 


Beauté luxe Facial

90 minuten | €68,50

De Beauté luxe Facial is een uitgebreide en luxe gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling kom jij volledig tot rust en ervaar jij optimale huidverbetering. De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een heerlijke massage. De wenkbrauwen worden geverfd en in hun mooie natuurlijke vorm geharst/geëpileerd en de wimpers worden geverfd.  Daarna wordt een combinatie van luxe maskers aangebracht, inclusief een oogmasker. De behandeling wordt afgesloten met een passend ampul, serum en een dag- of nachtverzorging.


Beauté Jeugd Facial

35 minuten | €25,00

tot 22 jaar

De Beauté jeugd facial is een complete gezichtsbehandeling die helemaal afgestemd wordt op de jeugdige huid. De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden mooi in een natuurlijke vorm geharst en geverfd. Daarna wordt een luxe masker aangebracht en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtverzorging.


Beauté Season Facial

80 minuten | € 75,00
Seizoen gebonden facial ( Herfst ) 

De Beauté Season Facial is een uitgebreide en luxe gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling kom jij volledig tot rust en ervaar jij optimale huidverbetering. De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een heerlijke ontspannende massage. De wenkbrauwen worden geverfd en in hun mooie natuurlijke vorm geharst/geëpileerd. Daarna wordt er  Bioactieve vitamine c aangebracht, dit verbeterd de aanmaak van collageen en heeft een verhelderend effect op pigmentatie en beschermd de huid tegen weersinvloeden.  Daarna wordt een combinatie van luxe maskers aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een passend ampul, serum en een dag- of nachtverzorging.


Facial extra behandelingen

Wimpers verven                              

Wenkbrauwen harsen

Bovenlip harsen

Kin en kaaklijn harsen

Gerstenkorrel verwijderen

In behandeling     Los

€ 9,00                  € 12,00                   

€ 9,00                  € 12,00                 

€ 8,00                  € 11,00

€ 9,00                  € 12,00

€ 7,00                  € 10,00