Wat is BioPulse body?

Deze behandeling richt zich op meerdere aspecten; het vetverbrandingsmechanisme van de vetcellen wordt geactiveerd, we kunnen werken aan meer definitie voor je llichaamscontouren, je huid wordt strakker en gladder oftewel; het heeft alleen maar voordelen!

Waar is het goed voor?

  • Behandelen van Cellulite
  • Verstevigen van spieren
  • Verstrakken van 'losse' huid, zoals de knieën, bovenarmen maar ook het losse buideltje na een zwangerschap
  • Striae (striemen) ( icm microneedling op het gebied)
  • Behandeling van puistjes op het lichaam
  • Ter ondersteuning bij het afvallen
  • Het behandelen van lokale en/of hardnekkige ophopingen van vetweefsel

 


Hoe werkt het precies?

BioPulse Body Therapie is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage (vochtafvoer). Daarnaast wordt er bij deze behandeling specifiek gericht op de celprocessen in de vetcellen.


Verschillende vetweefsels

Er zijn 2 verschillende soorten vetcellen; bruine en witte vetcellen. Bruine vetcellen zijn de gezonde vetcellen waar we mee geboren worden, welke zorgen voor verbranding. Witte vetcellen zijn de ongezonde vetcellen, deze slaan hoofdzakelijk vet op en kunnen het niet tot moeilijk verbranden.

De hoeveelheid vetcellen wordt bepaald in je jeugd. Tot je 18e levensjaar kunnen je vetcellen zich vermenigvuldigen, daarna blijft dit aantal gelijk (lipoedeem uitgezonderd). Als je als kind/tiener overgewicht hebt gehad, heb je méér vetcellen in vergelijking tot iemand anders wie dat niet had. Vanaf je 18e veranderd er dus niks meer aan het aantal vetcellen, dat is dan vastgelegd. Maar wat er na je 18e gebeurd met je vetcellen is dat zij groeien in grootte.

Het is natuurlijk vervelend als je cellen op bepaalde delen hebt die gaan groeien. Oftewel hardnekkig plaatselijk vet wat soms zelfs met sporten lastig aan te pakken is.
Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met een ontgiftende reiniging waarna de huid wordt behandeld met pure vitamine C. Vervolgens gaan we de huid activeren met een speciale creme en cupping, hier trekken we onderhuidse verklevingen mee los en maken we de huid alert op het proces wat gaat volgen. Mochten we op littekens en striae gaan werken zal er microneedling toegepast worden na het cuppen. Daarna wordt het BioPulse Therapie masker aangebracht, deze hardt uit tijdens het inwerken (45 minuten). Als dit z'n werk heeft gedaan wordt alles verwijderd met een wasmassage en wordt de huid verzorgt met een heerlijke creme.


Wat doet het masker?

Het masker heeft een sterk ontgiftende, zuiverende en afvoerende werking. Daarnaast heeft BioPulse Body Therapie een liftende en verstrakkende werking op de spieren en de huid om op deze wijze de lichaamscontouren meer definitie te geven.


Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood, trekkerig en warm aanvoelen. Dit is heel normaal, want het is een intensieve huidverbeterende behandeling. De eerste 24 uur na de behandeling zijn zeer belangrijk. Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water, als je dit niet doet wordt het resultaat beïnvloed en tevens kun je naar in je hoofd worden van alle vrijgekomen toxines.

Vermijd de eerste 24 uur contact met de huid i.v.m. de overdracht van bacteriën en maak geen gebruik van huidverzorgingsproducten vanwege het risico op een allergische reactie. Reinig je huid alleen met lauw water en vermijd zeep of andere reinigingsproducten. Na 24 uur kun je weer huidverzorgingsproducten gebruiken. Verder is het belangrijk om de eerste 24 uur sporten, fysieke inspanning, de sauna, zwemmen en een bad te vermijden. Dit vanwege zweten en bacteriën.

Vermijd tevens de zon en zonnebank. Je huid is aan het herstellen en daardoor gevoelig voor de schadelijke UV-straling.


Prijzen

Wanneer je gelijktijdig een extra zone wil meepakken dient deze aan dezelfde zijde van het lichaam te zijn.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld buik en voorkant bovenbenen.

Biopulse Body Therapie | 1 zone € 90.00

Biopulse Body Therapie | 2 zones € 130,00

Biopulse Body Therapie | 1 zone incl. microneedling € 150,00

Biopulse Body Therapie | 2 zones incl. microneedling € 180,00