Professionele make-up

Bij Beauté Chalaine kun je terecht voor verschillende make-up behandelingen. Zoals een mooie Dag-make-up voor bijvoorbeeld een sollicitatie of een Feest-make-up voor een avondje uit of een special diner. Ook voor bijvoorbeeld een fotoshoot kun je bij ons terecht voor prachtige professionele make-up die perfect bij de shoot past.

Wij geven graag passend make-up advies!


Bella Pierre Cosmetics

Beauté Chalaine werkt met Bella Pierre Cosmetics. Het merk is ontwikkeld in de Los Angeles en is bekend om zijn zuivere minerale eigenschappen, artiesten en bekende visagisten gebruiken deze make-up speciaal voor make-overs en fotoshoots. Ze hebben de jarenlange ervaring met duizenden vrouwen als inspiratie gebruikt om Bella Pierre Cosmetics te ontwikkelen.

Het doel was om slimme kleuren te ontwikkelen die de schoonheid van vrouwen versterken, geleverd in een innovatieve verpakking maar op een huidvriendelijk en huid verbeterende formule.. De kleuren zijn geschikt voor alle huidtinten en leeftijden. De producten zijn innovatief, eenvoudig om te gebruiken en zorgen ervoor dat vrouwen thuis een professionele make-up kunnen creëren.

Wij hebben voor Bella Pierre Cosmetics gekozen omdat het ook makkelijk is om de make-up thuis zelf aan te brengen. Zo kun je ook thuis dezelfde professionele look creëren.


Dag make-up

Een prachtige make-up voor gedurende de dag kan nog best een uitdaging zijn. Wat past er nu het beste bij jouw gezicht? Wat moet je accentueren en wat juist niet? Wij adviseren je graag, zodat jij stralend voor de dag komt.

Feest make-up

Heb je een feestje, een gala of wil je gewoon eens die perfecte smokey-eyes? Laat je make-up professioneel aanbrengen bij ons in de salon. Wij zorgen ervoor dat je er fantastisch uitziet voor een spectaculaire avond.