Trouwen

Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je bruiloft. Op de mooiste dag van je leven hoort je make-up perfect te zijn! Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen door Beauté Chalaine, en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt. Na het bespreken van jouw wensen, plannen we van tevoren (ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft) een proef make-up sessie bij ons in de salon. We gaan dan in overleg beslissen wat het beste bij jou past. Het is belangrijk dat de wensen van de bruid volledig worden nageleefd.

Wist je dat jouw make-up beter tot zijn recht komt op een goed verzorgde huid? Een week voor de bruiloft kunnen wij dan ook een volledige gezichtsbehandeling plannen, zodat jouw huid er perfect uitziet voor jouw grote dag! Ook brengen wij graag je wenkbrauwen in shape voor de grote dag.

 


De grote dag

Op de dag van de bruiloft kom ik naar jou toe, en verzorg ik de bruidsmake-up opnieuw geheel naar jou wensen. Op verzoek verzorg ik ook graag de make-up van de belangrijkste gasten, zodat ook zij schitterend voor de dag komen!


Prijzen

Bruids make-up - incl. proef make-up - € 110,00

Bruidsarrangement - € 150,00

* gezichtsbehandeling één week vooraf, proefmake-up & make-up op de dag zelf.