Lash Lift

Steeds meer mensen zijn nieuwsgierig naar het effect van een lash lift. En zeg nou eerlijk, wie wil nou niet van die mooie lange wimpers? Een lash lift is de behandeling die ervoor zorgt, dat jouw ogen zullen spreken. Met een lash lift worden je wimpers in een krul gezet, die er niet meer uit gaat. 

Lash volume length lifting (LVL-lifting) is een simpele methode waarbij de natuurlijk wimpers meer volume krijgen. Bij een Lash lift behandeling worden je eigen wimpers vanaf de wortel met behulp van een silicone mal gelift. Door met een speciale crème en volumizer te werken, krijgen je een wimpers een nieuwe vorm. Het resultaat van de lash lift is gekrulde, volle, lange en gezonde wimpers.

Voor het mooiste resultaat van de lash lift behandeling raden wij aan om het te combineren met wimpers verven. Hierdoor creëer je egale en volle look.

 

Prijs Lash Lift 

Lash Lift excl. verven € 45,00

Lash Lift incl. verven € 55,00


Wimpers verven

Wimpers zijn van grote invloed op het uiterlijk van elke vrouw. Donkere en lange wimpers laten je ogen stralen en maken je blik verleidelijk. Jammer genoeg heeft niet iedereen van nature van die mooie volle en lange wimpers. Voor veel dames is mascara daarom dagelijks het go-to make up product, maar dat mascara veel nadelen heeft, weet ook iedereen. 

Om die reden is wimpers verven de ideale oplossing. Door je wimpers te verven hoef je je geen zorgen meer te maken over mascara die uitloopt. Ook lenzendragers zijn gebaat bij het wimpers verven, simpelweg omdat er dan geen stukjes meer in je ogen terecht komen. Bij het verven van je wimpers wordt heel precies verf aangebracht vanaf het begin tot aan het eind van elk haartje. Daardoor krijgt je wimper een egale donkere kleur en lijken ze vanzelfsprekend voller. Zo zien je ogen er ook zonder make up veel sprekender uit. 

Bij Beauté Chalaine verven we je wimpers in elke kleur die je maar wil. We bespreken samen met jou welke kleur het best bij je huid- en haarkleur past. Het vinden van de juiste kleur is essentieel om je ogen te laten spreken.

 

Prijs

Wimpers verven € 15,00


Wimperextensions ( medio mei 2024)

Lange sprekende wimpers worden steeds populairder. Het laten zetten van wimperextensions om je wimpers te verlengen is daarom erg geliefd. Bij wimperextensions worden er door middel van verschillende technieken stukjes wimper met speciale lijm aangebracht. Het resultaat zijn permanent volle lange wimpers. En bovendien bespaar je tijd en ben je geen geld meer kwijt aan dure make up producten voor je wimpers.

Bij Beauté Chalaine kun je terecht voor het deskundig plaatsen van wimperextensions. Samen met jou kijken we naar je wensen en wat haalbaar is.. We bekijken de vorm van je gezicht, ogen en wimpers om te bepalen welke methode en welke look het beste bij jou past. Bij Beauté Chalaine werken we met twee verschillende wimperextension technieken:

 


Technieken

One by One 

De techniek wimperextensions ‘one by one’ zegt het eigenlijk al. De wimperhaartjes worden letterlijk heel secuur stuk voor stuk aangebracht. In totaal worden er ongeveer 75 tot 125 haartjes geplaatst, afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers dat je hebt. Elk oog telt ongeveer 90 wimperhaartjes. Bij wimperextensions worden er een voor een wimperhaartjes op de natuurlijke haartjes geplakt. Hierdoor krijg je een natuurlijke look. Wij hebben twee diktes waarmee we werken in de salon voor de one by one effect. Voordat we beginnen laten we altijd aan onze klanten zien welke effect ze het mooist vinden. Hierdoor kunnen we precies de set zetten dat bij je past.

Wimperextensions Russian Volume

Met de wimperextensions russian volume techniek behaal je absoluut het meest volumineuze effect. Zonder de natuurlijke wimper te beschadigen worden op deze manier krachtige en volle wimpers gecreëerd. Je zult een ontzettend volle oogopslag krijgen. Het extra volle effect geeft je een glamoureuze look. Een bijkomend voordeel bij russian volume wimperextensions is dat ze goed tegen water bestand zijn. Douchen of zwemmen is dus geen enkel probleem. 

 

Prijzen

Nieuwe set - One by One € 65,00 ( duur 2 uur)

Opvullen: 2 weken € 37,50

Opvullen: 3 weken € 42,50

 

Nieuwe Set Russian Volume € 85,00 ( duur 2.5 uur)

Opvullen: 2 weken 42,50

Opvullen: 3 weken 47.50

 

Wimperextensions verwijderen € 20,00