Gellak

Dat nagels lakken een kunst op zich is, weet elke vrouw. Het lijkt zo makkelijk, maar iedereen kent het baalmoment als je na het lakken net iets te snel aan de slag gaat en er lelijke plekken in de lak ontstaan. In het ergste geval begint de lak na twee dagen alweer los te laten of te ‘chippen’. Dan was alle moeite voor niets, gelukkig behoren deze problemen met gellak tot het verleden.

Gellak is de gulden middenweg tussen gewone nagellak en gelnagels. Daarom is het ideaal voor mensen die geen gelnagels willen, maar wel lang van mooi blijvende nagels willen genieten. Gellak is een beschermende gellaag die onder een uv-licht wordt uitgehard. Met mooie, stevige en krasvaste nagels als resultaat. Gellak nagels blijven tot wel 3 weken onbeschadigd en perfect zitten. Gellak is ongelofelijk veelzijdig en net als gewone nagellak in ontelbaar veel kleuren beschikbaar. 

Juist voor dames die naast mooi verzorgde handen en nagels ook de conditie van hun nagels willen verbeteren, is deze behandeling uitermate geschikt. 

 


BIAB

Je bent vast bekend met Gellak en acryl? Acryl is dik en stevig, maar heeft een nadelig effect op je nagels / moet weggevijld worden. Gellak is flexibeler en kan in een dunne laag aangebracht worden, maar blijft lang niet altijd goed zitten. BIAB nagels zijn de gulden middenweg!

BIAB staat voor “Builder in a Bottle” en is van het merk The Gel Bottle. Met BIAB nagels combineer je het dikkere en stevige effect van acryl en het flexibele van gellak. BIAB wordt in laagjes aangebracht dat zorgt voor prachtig egale nagels. De gel bevat voeding voor je natuurlijke nagels waardoor ze steviger en gezonder worden.  BIAB van The Gel Bottle wordt in verschillende neutrale tinten geleverd is vegan, niet op dieren getest en bevat geen chemische stoffen. 

Ben je geïnteresseerd in een BIAB behandeling? Neem direct contact op of maak een afspraak via onze website.


Manicure

Een manicure is de behandeling voor de verzorging van handen en nagels. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een manicure veel meer dan alleen het nagelvijlen. Het gaat veel verder en voorziet in een belangrijk onderdeel van een goede lichamelijke verzorging. Tijdens een manicure krijgen jouw handen en nagels de aandacht die ze verdienen.

Bij Beauté Chalaine zijn we ervan overtuigd dat ook de handen regelmatig verwend moeten worden. Er is immers geen enkel lichaamsdeel dat zoveel te verduren krijgt als je hand. En toch worden de handen vaak vergeten. Een manicure is een complete verzorging voor handen en nagels. Door middel van warme handbaden en verzorgende lotions wordt je huid gekalmeerd. Als je handen helemaal ontspannen zijn, worden de nagelriemen naar achter geduwd en vijlen we je nagels in een mooie elegante vorm. Voordat de nagel wordt behandeld met nagelriemolie verwijderen we dode huidcellen onder de nagels. En worden de nagels voorzien van gellak.

Wil jij ook mooie elegante verzorgde handen en nagels? Dan is een manicure ideaal voor jou. Met veel liefde en aandacht verzorgen we jou handen en nagels.